# **Basic Recovery Agenda**

## Four Sessions with Three Breakouts

Weeknight Abbreviated "Munch and Crunch" Format

### Session One: Steps 1, 2 and 3 (30 minutes)

06:00 pm-06:30 pm

#### **Breakout Number One (15 minutes)**

06:30 pm-06:45 pm (Meet Your Sharing Partner and Discuss Your Surrender)

#### Session Two: Step 4 and Setup Step 5 (30 minutes)

06:45 pm-07:15 pm

#### **Breakout Number Two (45 minutes)**

07:15 pm-08:00 pm (Take Step 5 with Your Sharing Partner)

# Session Three: Take Steps 6 and 7 and Setup Steps 8 and 9 (30 minutes)

08:00 pm-08:30 pm

#### **Breakout Number Three (30 minutes)**

08:30 pm-09:00 pm (Take Steps 8 and 9 with Your Sharing Partner)

#### Session Four: Steps 10, 11 and 12 (30 minutes)

09:00 pm-09:30 pm (Including a Five Minute Quiet Time to Practice Step Eleven)

#### (3 ½ hours total, including three breakout sessions)